УВАЖАЕМИ  ЧИТАТЕЛИ НА СПИСАНИЕ САБРИНА,

 

 

            Искаме  да споделим с Вас  някои промени, които се налагат в разпространението на списанието.

            Рентабилността от вноса на списание Сабрина никога не е била висока.

            През последните месеци обаче тя драстично спада.Това се дължи предимно на  разминаването на заявките на разпространителите и реализацията. Простичко казано, поръчват се много повече списания отколкото се продават. Лошият финансов резултат от непродадените списания е  изцяло за сметка на ФРИМЕКС, тъй като ние плащаме всички внесени списания, а разпространителските фирми ни плащат само продадените. За съжаление опитите ни да оптимизираме финансовия резултат се провалят. Не искаме да Ви  занимаваме с причините за това, но последиците са налагащо се драстично намаляване  на вноса на списането за свободния пазар. Ефектът  от това ще бъде все по-трудното му намиране.

            Към горните проблеми се добавят  нередовните и системно забавени плащания от някои разпространителски  фирми.

            Въпреки това ние правим възможното, списанието все още да е на пазара.

 

            Най-сигурният и същевременно най-изгодният начин да разполагате със списанието е  ПРЯК АБОНАМЕНТ ПРИ „ ФРИМЕКС „ ЕООД. При този абонамент цената на едно списание  пада на  5 лв. с доставката !

 

 

За в бъдеще няма да сключваме договори за абонамент за САБРИНА чрез други фирми !

                             

            Поднасяме извиненията си  към читателите на списанието, но горните действия сме принудени да предприемем с цел ограничаване на негативните финансови резултати за дружеството ни !

 

ФРИМЕКС ЕООД